Camping verhuur

Naast de chalets, beach-house en stacaravans die wij verhuren, kunt u ook motorbootjes, kano's, fietsen, E-bike's en voor de kinderen skelters huren. In de receptie krijgt u wanneer u een bootje of kano huurt een waterkaart mee van de omgeving, zodat u de weg niet kwijt raakt op het water. Er zijn voor de kinderen zwemvesten te huur.

Verhuur kano, boot of fiets

  undefined

Geniet eens op een andere manier van wat Friesland u te bieden heeft. Want een stukje Elfstedentocht varen is natuurlijk super leuk. De stadjes vanaf het water bekijken, geeft weer een heel andere indruk dan wanneer u er door heen wandelt. In de directe omgeving liggen Stavoren, Hindeloopen en Workum. Allemaal gemakkelijk te bereiken met een boot of kano. Dus wanneer u op de camping verblijft is dat een "must". U heeft geen vaarbewijs of vaar-ervaring nodig. Als u een bootje heeft gehuurd wordt op een deskundige manier uitgelegd hoe deze werkt en wat u wel en niet moet doen.

Er zijn ook fietsroute's en fietskaarten verkrijgbaar in de receptie. Een heerlijke manier om de omgeving te verkennen is natuurlijk op de fiets. Ook worden er af en toe georganiseerde fietstochten gemaakt vanaf de camping. Dan komt u op de leukste plekjes die u zelf zo snel niet zou vinden. Informatie hierover kunt u krijgen in de receptie.

 undefined