Restaurant - eetcafé Piacco

Direct bij de ingang is het nieuwe centrumgebouw met, receptie, snackbar/ijssalon, café/ restaurant, vergaderruimte, feestzaal, terras en een achtertuin met Hollandse schuur!

Lekker eten en mooi weer, dat is het ideale vakantiegevoel

Voor het mooie weer kunnen we helaas niet zorgen, maar lekker eten kunt u wel bij ons. 's Ochtends kunt u verse broodjes van de warme bakker afhalen (en een krantje om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws) en 's avonds kunt u kiezen uit een tal van gerechten variërend van lekkere pannenkoeken voor de kinderen tot een heerlijk stukje vlees of vis; wat u maar wilt.

Ook kunt u snacks afhalen bij de moderne snackbar waarop een gezonde manier uw frietjes worden gebakken.

Bij mooi weer, wat statistisch aangetoond vaker voorkomt in dit gebied dan in de rest van Nederland, kunt u op de terrassen rondom het restaurant  uitstekend genieten van een heerlijk maal. In het sfeervol ingerichte restaurant kunt u natuurlijk te allen tijde terecht. Plant u een familiedag / weekend op 't Seleantsje? Dan kunnen wij u heerlijke buffet aanbieden in elke prijsklasse.

undefined

Klik hier voor alle informatie over restaurant Piacco.

Slechtweer accommodatie:

In de grote zaal worden alle binnen activiteiten van het recreatieteam gehouden.

Wat is een camping zonder het spelletje bingo?  Natuurlijk wordt er veel meer georganiseerd, kijkt u maar eens op het programma van het recreatieteam onder de knop activiteiten in het hoofdmenu!!